Lowlands 2013: Line-up krijgt vorm

by / dinsdag, 19 maart 2013 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Lowlands 2013 logoDe line-up van Lowlands dat dit jaar zal plaats vinden van 16 t/m 18 augustus op het evenemententerrein van Walibi World in Biddinghuizen begint steeds meer vorm te krijgen.

Eerder werd al bekend dat de volgende acts hun opwachting zullen maken: Slayer, Alabama Shakes, Disclosure (live), Bullet for my Valentine, NJO Reich Ensemble, The Lumineers, Poliça, The Menzingers en Moderat.
Vandaag maakte Maurice Spijker van Lowlands nieuwe namen bekend, dit op 3FM. Het gaat om de acts: Band of Horses, Bat For Lashes, Fall Out Boy, Foals, Franz Ferdinand, Jacco Gardner, Jake Bugg, Kendrick Lamar, Major Lazer, Nine Inch Nails, Tame Impala, The Knife en Unknown Mortal Orchestra. Zo schrijft het AD vandaag.

Lowlands maakte later vandaag op haar website nog meer namen bekend: Maya Jane Coles, Petite Noir, Imagine Dragons, Ben Pearce, Bombino, Half Moon Run, Pokey LaFarge, Protoje & Indiggnation, Torche en We Came As Romans.

Lowlands vindt dit jaar voor de 21e keer plaats. Het evenement wordt georganiseerd door Moyo.

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP