Album Leonie Meijer Luister Maar 29 maart in de winkels

by / vrijdag, 15 maart 2013 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Leonie Meijer - Luister MaarOp 29 maart verschijnt het tweede Nederlandstalige pop-album van zangeres Leonie Meijer, getiteld ‘Luister Maar’. Leonie Meijer schreef het leeuwendeel qua composities en teksten samen met haar vaste producer en componist Daniel Gibson. Maar ook gevestigde namen uit de Muziekindustrie hebben een steentje bijgedragen. Zo staat er een duet op met niemand minder dan Ruth Jacott ‘Je Stem Alleen’. De onlangs gereleasde single ‘Wacht tot ik bij je ben’ is een duet met Joost Marsman. En Nick Schilder en  Roel van Velzen schreven ‘Scherven van geluk’ voor Leonie.

Een voorproefje van het album is te beluisteren via YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=1Rt2o9fPsJ0

Het tweede Nederlandstalige album van Leonie Meijer (Voice of Holland finalist 2011) is de opvolger van haar debuutalbum ‘Los’ dat in november 2011 verscheen met hierop hits als ‘Schaduw’, ‘Hey’ en het duet met Jeroen van der Boom ‘Los van de Grond’. Voor haar eerste album werkte Leonie samen met o.a. Han Kooreneef en Van Dik Hout- zanger Martin Buitenhuis en werd geproduceerd door Daniel Gibson.

Op het grotendeels in Zweden geschreven album staan de singles ‘Niemand als jij’ en ‘Wacht tot ik bij je ben’, het duet met Joost Marsman. Opzwepende en krachtige up-tempo stukken als ‘Haal jezelf uit de droom’ en ‘Geen woorden voor jou’ wisselen af met prachtige gevoelige nummers als ‘Vraag me niet’ en ‘Als het regent’.

Sinds haar deelname aan The Voice of Holland kunnen we niet meer om Leonie Meijer heen! Zo stond zij in 2011 drie keer in de Amsterdam ArenA tijdens ‘Toppers in Concert’,  was ze special guest in 18 shows van de Amerikaans/Britse productie ‘Man in the Mirror’ en gaf haar eigen concert met band i.s.m. met RTL Wentink in Studio 21. Leonie zong bovendien de titelsong van de NET 5 serie ‘Hart tegen Hard’ en leverde een bijdrage aan de nummer 1-hit ‘Wereldwijd orkest’ met Het Metropole Orkest. Vijf van haar singles behaalde noteringen in de Top 40.

Onlangs lanceerde zij bovendien haar eigen Leonie Meijer Nick-Jeans en schreef zij het nummer ‘Citotoets’ voor het inmiddels platina-album van Kinderen voor Kinderen. Zaterdag is Leonie met haar eigen band te zien bij TOPPOP3 op Nederland 3. Het album “Luister Maar” is inmiddels te reserveren.

Klik HIER om het album Luister Maar van Leonie Meijer te bestellen.

Tracklist Leonie Meijer – Luister Maar:

1. Niemand Als Jij
2. Wacht Tot Ik Bij Je Ben (Duet Met Joost Marsman)
3. Haal Jezelf Uit De Droom
4. Luister Maar
5. Zevende Hemel
6. Scherven Van Geluk
7. Als Het Regent
8. Vraag Me Niet
9. Geen Woorden Voor Jou
10. Je Stem Alleen
11. Jouw Verhaal
12. Rijk Alleen

Klik HIER om het album Luister Maar van Leonie Meijer te bestellen.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP