SLAM!KONINGINNEDAG IN ALKMAAR SPANT DE KROON

by / donderdag, 14 maart 2013 / Published in Dance, Festivals & Concerten, Koningsdag, Nieuws

SLAM KoninginnedagHilversum, 14 maart 2013 – Goed, beter, best! Dat geldt zeker voor SLAM!Koninginnedag. Afgelopen jaren zette het radiostation al enkele grootse feesten neer voor vele uitzinnige fans en danceliefhebbers. Maar dit jaar spant het feest van SLAM!FM de kroon! Op dinsdag 30 april is P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar dé plek met de beste beats. In samenwerking met de gemeentes Alkmaar en Amsterdam vindt vanaf 12.00 uur, als onderdeel van de officiële inhuldiging, een groot outdoorfestival plaats met te gekke optredens van bekende DJ’s en top acts. Kaarten kosten slechts € 5,00 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via www.slamfm.nl/koninginnedag en Primera.

Zeven jaar lang – sinds 2005 – vierde SLAM!FM Koninginnedag op het Rembrandtplein in Amsterdam en vorig jaar op het Java-eiland in de hoofdstad. Dit jaar bouwt het jongerenstation voor het eerst een onvergetelijk feest in Alkmaar.

Meer informatie: www.slamfm.nl/koninginnedag

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP