Armin van Buuren lanceert eerste single Album Intense

by / donderdag, 14 maart 2013 / Published in CD Releases, Dance, Nieuws

Armin van Buuren  persfoto (Via Armada)Amsterdam, 14 maart 2013 – Afgelopen vrijdag is de nieuwe single van Armin van Buuren’s ‘Intense’ album in première gegaan. ‘This Is What It Feels Like’ featuring Trevor Guthrie zal op 5 april worden uitgebracht, op dezelfde dag dat de pre-order van het ‘Intense’ album begint. Diezelfde dag wordt de single ook in Noord-Amerika uitgebracht, daarmee de eerste release van het nieuwe ANA (Armada North America) label van Armada Music zijnde. De Nederlandse DJ/producer, die momenteel middenin zijn A State of Trance 600 wereld tournee zit, presenteert een album dat muzikaal gezien ruimdenkender dan ooit is.

‘Intense’ is het langverwachte vijfde artiestenalbum van de nummer één DJ van de wereld, Armin van Buuren. De opvolger, die 3 mei uit zal komen op Armada Music, is 3 jaar in de maak geweest. Het resultaat is een langspeler die verschillende stijlen binnen en buiten de electronische dance muziek samenbrengt. ‘This Is What It Feels Like’ is een perfect voorbeeld, met elementen uit de dance, rock en pop muziek. Voor de track werkte Armin samen met de Canadese singer-songwriter Trevor Guthrie, ex-lid van 90’s band SoulDecision. Terwijl het origineel perfect voor radio en mainstream is, zullen de remixes van de single in april op Armin’s Armind label verschijnen.

De videoclip van ‘This Is What It Feels Like’ werd opgenomen in de Nevada woestijn, tussen Los Angeles en Las Vegas. De teaser van de video, inmiddels al meer dan 200.000 keer bekeken, is hier te zien: http://youtu.be/LNo6w9u9N-w ,

Voor zijn huidige wereld tournee, A State of Trance 600 ‘The Expedition’, reist Armin de komende weken af naar Kuala Lumpur, Mumbai, Miami, Guatemala, New York and Den Bosch. De grootse finale, 6 april in de Brabanthallen van Den Bosch, is bijna uitverkocht. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via www.astateoftrance.com.

Voor meer info over ‘Intense’ of Armin van Buuren, check www.arminvanbuuren.com of www.armadamusic.com

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

    Lees ook:


    Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

     

    TOP