Pump Up The 90’S zaterdag 23 Maart 2013 Hampshire Hotel Emmen

by / dinsdag, 12 maart 2013 / Published in Dance, Festivals & Concerten, Nieuws

Na vier succesvolle en volledig uitverkochte edities kunnen we weer vooruit kijken naar editie nummer 5. De jaren 90 herleven weer in Emmen. Simone FM organiseert zaterdag 23 maart 2013 opnieuw Pump Up The 90’s in het Hampshire Hotel te Emmen.

Topacts als Party Animals, T-Spoon, Dune, Critical Mass, Vengaboys, The Scooter Experience, Captain Jack stonden de afgelopen jaren al op de bühne in het Eden Hotel te Emmen.


“Het programma voor 23 maart is weer helemaal rond. We hebben weer 4 geweldige acts gecontracteerd”, aldus Bert Vos van Simone FM. “Niemand minder dan DJ Paul Elstak, Twenty4Seven, 2 Brothers on the 4th Floor en Mental Theo komen naar Emmen om een spetterende show neer te zetten”.

De muzikale rode draad van de avond is zoals de voorgaande 4 edities de Simone FM Drive in Show met DJ Roy. Natuurlijk weer met een MEGA licht- en lasershow. Kaarten voor Pump Up The 90’s zijn verkrijgbaar bij Hampshire Hotel te Emmen, Music & More (voorheen Music Store) te Klazienaveen. Boud’s Inn te Emmer-Compascuum en bij Roelofs Entertainment te Emmen. Kaarten zijn ook te reserveren via www.simonefm.nl en www.roelofs-entertainment.nl. Wees er snel bij want voor je het weet is het uitverkocht!!!!

Locatie:                        Hampshire Hotel te Emmen
Datum:                         Zaterdag 23 maart 2013
Zaal open / aanvang:    20.00 uur
Entree voorverkoop:     € 22,50 (exclusief eventuele bespreek/reserveringskosten)
Kassa verkoop:            € 27,50 (maar die is er al 4 edities niet geweest i.v.m. UITVERKOCHT)

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

 

TOP