De Pelgrimscode vanaf donderdag 14 maart 2013 Nederland 1

by / dinsdag, 12 maart 2013 / Published in Nieuws, Televisie

“Kees Tol is de Mol” dit werd vorige week duidelijk tijdens de laatste uitzending van “Wie is de Mol 2013”. De EO neemt nu op de donderdagavond om primetime het stokje over van de Avro en komt met een nieuw seizoen van “De Pelgrimscode.” In de derde editie van het programma reizen tien BN’ers af naar Ethiopië opzoek naar de verborgen schat van 10.000 euro.

De BN’ers nemen het in een loodzware trektocht door de woestijn tegen elkaar op. Met als doel om door verschillende opdrachten via de oevers van het Tanameer, de Nijl en de Middellandse Zee de heilige plaats Jeruzalem te bereiken.

De kijkers van “De Pelgrimscode” kunnen ook meedoen met het spel. Via het tweede scherm kan men opzoek gaan naar de man met de rode pet die ronddwaalt door het programma.

De presentatie van het programma is in handen van Bert van Leeuwen.

De Kandidaten zijn:

Bert Kuizinga (presentator/acteur), Kim Feenstra (model), Wim Kieft (voormalig voetballer), Pernille La Lau (presentatrice), Sjoerd Pleijsier (acteur), Marian Mudder (actrice), Christijan Alberts (autocoureur), Aukje van Ginneken (actrice), Monique Samuel (politicoloog,) Leo Alkemade (cabaretier/acteur)

“De Pelgrimscode” is elke donderdag te zien om 20:30 uur bij de EO op Nederland 1.

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

 

 

 

 

 

TOP