Videoclip Danny van der Kracht – Een lach zonder een traan

by / dinsdag, 19 februari 2013 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Danny van der Kracht uit het Gelderse Zevenaar bracht onlangs zijn nieuwste feestsingle ‘Een Lach Zonder Een Traan’ uit. In meerdere opzichten wijkt Danny’s feestplaat af van zijn eerdere feestnummers. Zo is het thema dit keer veel serieuzer dan Danny’s voorgaande nummers die onder andere over kannibalen, koeien en honden ging.

Danny’s nieuwste single ‘Een Lach Zonder Een Traan’ gaat over het feit dat je vooral moet lachen en feestjes moet vieren, maar ook moet huilen bij verdriet. Danny: “Veel feestliedjes hebben onderwerpen die nergens over gaan of die beweren dat het leven een feest is en dat je altijd maar gelukkig moet zijn. Ik vond het eens een uitdaging om een feestlied te maken een diepere betekenis. Ik ben van mening dat het leven nooit altijd een feest kan zijn. Er liggen altijd teleurstellingen of andere narigheid op de loer. Tussen die vervelende zaken door moet je wel zo nu en dan de bloemetjes buitenzetten. Dat gaat volgens mij uitstekend met mijn nieuwe single”
Danny is ook blij dat het lied na de carnaval ook nog respons krijgt. “Ik had altijd een beetje een carnavalsimago aan mijn broek hangen. Dat wilde ik een beetje ombuigen, want de muziek die ik breng is geschikt voor het hele jaar. Vooral deze nieuwe single. Ik heb al heel veel leuke reacties gekregen uit onverwachte hoek. Zo liet topproducer Edwin van Hoevelaak mij weten dat het een topplaat is die feest in de tent brengt. Iemand anders die niet zo van feestliedjes houdt vindt dat ik zelfs een nieuw genre heb ontdekt. Levensliedjes in een feestelijk jasje. Ik ben heel blij met al die positieve reacties. Hopelijk gaan veel meer mensen ook na de carnaval mijn lied ontdekken en erop feesten.”

De clip van  ‘Een Lach Zonder Een Traan’ staat inmiddels online en is binnenkort te bewonderen via de clipzenders. De single die is uitgebracht door Blue Ocean Records is te downloaden via de bekende downloadshops.

YouTube videoclip Danny van der Kracht:

http://www.youtube.com/watch?v=sqs8Yl9GZzk

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

 

TOP