Gabriello krijgt Gouden Single Award “Waterkant” tijdens AEB

by / zaterdag, 05 januari 2013 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Nederland heeft er een Vlaamse artiest bij die de Nederlandse hitlijsten weet te veroveren. In navolging van artiesten als Clouseau, Dana Winner en K3 heeft ook de Vlaamse zanger Gabriello de weg naar de charts in Nederland weten te vinden.

Begin 2012 scoorde Gabriello de hit “Ik had je lief” welke de 51e positie in de Single Top 100 heeft weten te behalen.

Net voor de zomer van 2012 stond de zanger hoog in de hitlijsten met de track “Que Sera.” Het nummer leverde Gabriello een Gouden Single Award op.

De laatste single “Waterkant” een Nederlandstalige cover van “Solid Ground” van Johnny Logan behaalde de 29 positie in de Single Top 100. Gabriello deed dit in een tijd dat de hitlijst op zijn sterkst was door het (geweld van The Voice of Holland.) Verder behaalde de track de 14e positie van de Sterren.nl Top 20 en de 7e plek in de Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitlijst van TV Oranje en Radio Oranje Nationaal.

Inmiddels zijn er meer dan 10.000 exemplaren van de single “Waterkant” verkocht. De single heeft daarmee de Gouden status bereikt.

Gabriello krijgt voor “Waterkant” een Gouden Single Award. Deze zal op zondag 13 januari 2012 om 16:00 uur worden uitgereikt op het podium van Artiesten en Evenementenbeurs AEB in Eindhoven.

De Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs (AEB) is al 25 jaar dé unieke vakbeurs waar vraag en aanbod in entertainment elkaar ontmoet én zaken doet.

De beurs wordt gehouden van 13 t/m 15 januari 2012 en is voor iedereen gratis toegankelijk.

De toegang is gratis en de kaarten kunnen worden besteld via de website van AEB: www.aeb.nl

Klik op de button om Waterkant van Garbriello te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP