Gabriello ondanks “The Voice geweld” hoog in Single Top 100 met Waterkant

by / zaterdag, 15 december 2012 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

De afgelopen week werd de Single Top 100 gedomineerd door de nummers van The Voice of Holland kandidaten. Maar liefst zeventien platen van de populaire tv-show van RTL 4 die vrijdagavond de apotheose kende staan in de landelijke charts. Dat de Vlaamse zanger Gabriello zich staande heeft weten te houden in dit “Voice geweld” is zeker een bijzonderheid.

Sterker nog… Gabriello “knalt” met zijn single “Waterkant” door de Top 100 en is gestegen van plaats 60 naar nummer 29. Een grote prestatie van de Vlaming.


Gabriello koos er vanwege de sfeer voor om dit nummer in Dublin op te nemen. Daarvoor werd in Ierland overigens ook de basis gelegd door componist en tweevoudig Eurovisie Songfestival winnaar Johnny Logan. De tekst is geschreven door Bart Herman. Opnemen in Dublin betekende ook meteen een mooie gelegenheid om er een sfeervolle en toch hedendaagse videoclip bij te maken, die zowel in de studio als in en rond Dublin is geschoten.
Gabriello kan zijn geluk niet op: “Een droom is uitgekomen, het is nu al de derde single op rij waarmee ik de Top 100 in Nederland heb weten te halen. Mijn vorige single “Que Sera” behaalde de 35e positie. Dat ik met “Waterkant” nu op plek 29 sta kan ik nauwelijks bevatten. Werkelijk fantastisch. Ik blijf natuurlijk een Vlaming maar ik hou van Nederland!.” Aldus de enthousiaste Gabriello.

Gabriello “Waterkant” is uitgebracht door Blue Ocean records en te downloaden bij alle grote downloadportals.

 

Klik op de button om Waterkant van Garbriello te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP