Angela Groothuizen lanceert single Project Hyplified featuring Sway, Bollebof en tur-G

by / dinsdag, 04 december 2012 / Published in CD Releases, Kids, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Rap & Hiphop, Release Clips, TV Clips

Angela Groothuizen heeft op haar eigen platenlabel AGP Records de nieuwe single van Project Hyplified featuring Sway, Bollebof en tur-G gelanceerd.

De single is de titelsong van de nieuwe familiefilm “De groeten van Mike” welke vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

De song draagt de titel “Zal er voor je zijn” en is een combinatie van rap, zang en up-tempo. De track is geproduceerd door de vier producers van Project Hyplified in samenwerking met Nico Brandsen en Angela Groothuizen.


Project Hyplified produceerde o.a. tracks voor Yes R, Bollebof, Ali B, Darryl, Gio en Keizer.

De mooie stemmen in het refrein zijn van Sway, de drie jonge dames Aïcha, Janice en Saja. Sway en Angela kennen elkaar van X Factor 2011, waarbij Angela hun coach was en zij het tot de zesde liveshow hebben volgehouden. Nu treden Angela en Sway vaak samen op.

De twee rappers tur-G en Bollebof zijn ook zeker geen onbekenden.Tur-G is nog maar 10 jaar maar is al serieus bezig met zijn rap carrière. Hij heeft verschillende nummers gemaakt met zijn broer, rapper Meo-D. Ook heeft hij dit jaar het nummer ‘Nanana’ opgenomen met Rachel Traets, de winnares van het Junior Songfestival 2011.

Bollebof kan zingen, rappen en acteren. Hij kan over keiharde hiphop- en clubbeats rappen. In de maand juni heeft Bollebof zijn EP genaamd, ‘Airline Bof’, gereleased. Bollebof heeft support acts gedaan voor internationale artiesten als Bow Wow en Trey SongZ. Hyplified en Bollebof hebben al eerder samengewerkt.

De videoclip van “Zal er voor je zijn” is geregisseerd door Tessa Schram, dochter van filmproducent Dave Schram en filmregisseur Maria Peters. Dit duo heeft ook Pietje Bell en Kruimeltje geproduceerd. De clip is vorige week bij RTL Boulevard in première gegaan.

De single is te downloaden via ITunes en de andere grote downloadportals.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP