Videoclip Gabriello – Waterkant

by / vrijdag, 23 november 2012 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

De videoclip bij de nieuwe single van de Vlaamse zanger Gabriello is uit. De single is de opvolger van de track “Que Sera” welke de 35e positie van de Single Top 100 behaalde. Ook de single “Ik had je lief” stond hoog genoteerd in de Nederlandse charts.

Het nieuwe nummer van Gabriello draagt de titel “Waterkant” en is een Nederlandstalige cover van “Solid Ground” van Johnny Logan.

Net als de vorige singles is ook dit nummer opgenomen in Dublin Ierland. Ditmaal in de Cauldron Studios waar grootheden als Westlife, Johnny Logan en Sinéad O’ Conner hun songs hebben opgenomen.

De mix is gedaan in de Xenox studio in België.

Bart Herman schreef de Nederlandse tekst van deze prachtige popsong en Alain Verresen tekende voor de productie.

Net als de single is de videoclip opgenomen in Dublin Ierland. De clip is gemaakt door Jakob Hut Productions uit Epe Nederland. De clip is een sfeer impressie van Dublin. Met prachtige beelden van de stad en natuurlijk met beelden opgenomen in de Cauldron Studios.

Gabriello is heel erg tevreden over de clip. “Werkelijk fantastisch…… Nu maar hopen dat “Waterkant” net zo’n grote hit gaat worden als mijn vorige single.” Aldus de Vlaamse zanger.

“Waterkant” is uitgebracht door Blue Ocean Records in Nederland en Vlaanderen en is te downloaden bij de bekende downloadportals.  De clip staat inmiddels online en is binnenkort te bewonderen bij de clipzenders in Nederland en België.

Klik op de button om Waterkant van Garbriello te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP