DIRTCAPS & THE MILLION PLAN – MONEY ON MY MIND

by / woensdag, 31 oktober 2012 / Published in CD Releases, Dance, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Het Haarlemse producer/DJ duo de Dirtcaps is al lang geen onbekende meer in de Nederlandse clubscene. De Dirtcaps zijn vaste gezichten op de GirlsLoveDJ’s en Ex-Pornstar feesten en hebben praktisch elke club in Nederland afgebroken met hun energieke sets vol eigen producties en bootlegs. Ook het buitenland heeft inmiddels ruimschoots kennis gemaakt met de heren, getuige hun residenties in Zurich en London en verscheidene gigs in Mexico, Dubai, Spanje, Griekenland, Bulgarije, Marokko en Frankrijk.


Met releases als “Where’s The Bomb”, “Pepper Fluid” en “2Faced” scoorden zij al (club)hits en kregen zij support van grote namen als Tiesto, Laidback Luke, Diplo en David Guetta.

Voor The Million Plan is het echter de eerste release ooit. Tijdens het ADE stonden zij op Chuckie’s Dirty Dutch in de Ziggodome en door deze release hebben zij meteen de introductie in de scene gekregen die ze wilden.

“Money On My Mind” is een echte Dirtcaps track en ondervind in een vroeg stadium al veel support op de radio van o.a. 3FM (3voor12), Slam FM (Twittertrack, Avondploeg, Partysquad), Radio Decibel (Ministry Of Beats) FunX (Dance), Eclectic Radio, Studio 26, E2Radio, Clubstitute en Radio Hi-Tec.
Voor “Money On My Mind” is er een videoclip gemaakt. In de clip zien we een man die door het ‘vinden’ van een grote tas geld eindelijk zijn gedroomde levensstijl kan aannemen, maar voor hoelang?

Klik HIER om Money on my mind te downloaden.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP