CD Ralf Mackenbach – Seventeen 31 oktober in de winkels

by / maandag, 22 oktober 2012 / Published in CD Releases, Engelstalig-Pop, Kids, Nieuws

Het is snel gegaan met de carrière van 17-jarige Ralf. De zanger is weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid en dat is ook te horen op zijn Engelstalige album SEVENTEEN. Aan dit nieuwe project werkt Ralf niet alleen met vaste producers als de Future Presidents, Eric van Tijn en Joos van Leeuwen, maar ook met nieuwe toonaangevende DJS is de 17-jarige zanger zelf aan het schrijven en componeren geslagen.


De eerst single ‘This is our party’ verscheen op 12 oktober:

Ralf staat nog altijd flink in de belangstelling! Naast vele interviews in bladen en kranten, was hij te zien als finalist van het succesvolle TV-programma ‘Sterren Springen’. Ook zingt hij de leader van het kinderprogramma ‘Max Adventures’ en is hij te zien en te horen in de bioscoopfilm van Joris &Boris. Op 31 oktober presenteert Ralf zijn nieuwe album tijdens een exclusief hyves concert. Bij dit concert zijn slechts 200 mensen aanwezig.

Klik HIER om het album Seventeen van Ralf Mackenbach te reserveren.

Klik HIER om het album Seventeen van Ralf Mackenbach te reserveren.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP