André Groote – Geest van bos en woud (Nieuwe single)

by / zaterdag, 13 oktober 2012 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

André Groote heeft een nieuwe single uit. De single is afkomstig van het album “De Levensdraad.” De cd is deze week opnieuw uitgekomen bij Blue Ocean Records Op het album staan 18 prachtige songs.

André  Groote is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw is de zangcarrière van André Groote begonnen met de band Goldstar Brothers. Deze band bracht vooral songs van de Everly’s. In 1965 veranderde de naam van de band in Geebros waarmee een top 20 hit werd behaald met het nummer “Henry Horse.”


Vanaf begin jaren 70 begon André zich steeds meer te richten op het schrijven en componeren van nummers. Dit resulteerde in een top tien hit met het nummer “Racing Car” van Air Bubble. Het eerste Nederlandstalige solo-album van André Groote “Door de wind verteld” verscheen in 1980.

In de jaren 80/90 ging André Groote samenwerken met Erwin Nyhoff en maakte nummers voor The Prodigal Sons. Erwin werd later bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland. Groote is samen met Erwin ook verantwoordelijk voor Nyhoffs nieuwe single “Must Be Love.”

De nieuwe single van André Groote draagt de titel “Geest van bos en woud.” De tekst is geschreven door Rosa van der Laan. André Groote maakte samen met Erwin Nyhoff de muziek. Paul Natte tekende voor de productie.

De single is te downloaden bij alle bekende downloadportals. Het album “De Levensdraad” is te downloaden en fysiek verkrijgbaar. De cd bevat geweldige luisterliedjes.

Downloadlink single: Geest van bos en woud

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=689964

Downloadlink album: De Levensdraad

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=689700

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP