Sharon Doorson – Fail in Love (nieuwe single en videoclip)

by / vrijdag, 14 september 2012 / Published in CD Releases, Dance, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Deze week komt de langverwachte debuutsingle van Sharon Doorson ‘Fail in Love’ uit. Met dit opzwepende dance-nummer gokt Sharon niet alleen op Nederland, maar ook op een internationale doorbraak. Alles is uit de kast gehaald om dit doel te bereiken. De clip werd geschoten op Ibiza en mode-ontwerper Sepehr Maghsoudi (bekend van het programma ‘Project Catwalk’) ontwierp speciaal voor de clip een bijzondere jurk voor Sharon.

Tegelijkertijd met de release van haar debuut-single wordt Sharon ook gelanceerd als gezicht van Go Supermodel, de grootste online community voor tienermeiden met 500.000 unieke aansluitingen. Via deze community geeft Sharon regelmatig een kijkje in haar leven achter de schermen o.a. bij opnames van haar clips en optredens. Sharon zal bovendien regelmatig live chatten met haar nieuwe Go Supermodel-vriendinnen.

‘Fail in Love’ is geschreven door Daniel Gibson (Within Temptation), Han Kooreneef (Marco Borsato) en Zack Dekkaki en is vanaf vrijdag 14 september verkrijgbaar.

Sharon over haar debuutsingle: Ik ben erg blij dat ik mijn single, waar ik super trots op ben, aan jullie mag presenteren. Het was een geweldige ervaring om mijn clip op Ibiza op te nemen en ben ook ontzettend blij met het eindresultaat! Ook vind ik het erg leuk dat ik de meiden van Go Supermodel alvast “backstage” beelden mocht laten zien. Ik ga hen de komende tijd ook steeds extra filmpjes sturen. Ik ben erg benieuwd hoe mijn single ontvangen wordt door Nederland!

Over Sharon Doorson

Al op jonge leeftijd ontdekt de nu 24-jarige, in Utrecht geboren, Sharon Doorson dat zingen en dansen haar lust en haar leven is. Op haar zeventiende doet ze mee aan het SBS 6-programma ‘Popstars the Rivals’. De show brengt haar de meidengroep Raffish, waarmee ze in Nederland meteen haar eerste nummer 1-hit scoort met de single ‘Plaything’. De groep heeft ook haar collega Eva Simons geen windeieren gelegd, want zij scoort momenteel wereldwijd een megahit met het nummer ‘This is love’ samen met Will-I Am.

Als MC Sharon D  treedt ze vanaf 2008 op naast verschillende grote DJ’s onder wie Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Genairo Nvilla en D-Rashid. Voor deze laatste zingt Sharon ook een track in en brengt deze samen met hem ten gehore tijdens Latin Village 2010.

Sharon besloot vorig jaar mee te doen aan het tweede seizoen van ‘The Voice of Holland’.

Dit jaar studeert Sharon af aan het conservatorium en stort zij zich volledig, net als haar grote voorbeelden Jessie J en Beyoncé op haar solocarrière. Ze tekende onlangs een contract bij muzieklabel Cloud 9 Music. Sharon werkt momenteel druk aan haar debuutalbum als soloartiest.

Klik op de button om de single van Sharon Doorson te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single van Sharon Doorson te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP