Afrojack maakt remix Bad van Michael Jackson

by / vrijdag, 14 september 2012 / Published in CD Releases, Dance, Engelstalig-Pop, Nieuws

Amsterdam, 14 september 2012 – Afrojack heeft een remix gemaakt van Michael Jackson’s megahit ‘Bad’ ter ere van het 25-jarig bestaan van Jackson’s gelijknamige album. De Nederlandse DJ/producer kreeg een persoonlijk verzoek van de familie van Michael Jackson om ‘Bad’ nieuw leven in te blazen. Afrojack’s remix is vanaf vandaag beschikbaar en verschijnt eveneens op een speciale editie van het legendarische album, dat wereldwijd op 18 september uitkomt.

Ondanks dat hij al remixes maakte voor artiesten als Lady Gaga, Enrique Iglesias, Leona Lewis en hij samen met David Guetta een Grammy won voor hun remix van Madonna’s single ‘Revolver’, moest Afrojack even nadenken over het verzoek van Jackson’s familie: “Je gaat er goed voor zitten en ademt even goed in om te realiseren wat je gaat doen. Hij is overleden, hij is de grootste legende in de Pop muziek … de grootste ooit. Daarna doe je het gewoon, maar het blijft eng.”


De familie van Michael Jackson wist Afrojack uiteindelijk te overtuigen om de remix te maken: “Ik wilde zeker weten dat ze dit wilden. Uiteindelijk ben ik ermee aan de slag gegaan en heb ik een versie voor 2012 en een nieuwe generatie geprobeerd te maken. Gelukkig vinden een hoop mensen het leuk en de familie is gelukkig met het eindresultaat, dus ik voel me zeer vereerd.”

Afrojack is momenteel op tour door Europa, Noord-Amerika en Azië en keert op 17 oktober terug op Nederlandse bodem voor de openingsavond van Amsterdam Dance Event. Afrojack opent het jaarlijkse evenement met zijn eigen ‘Jacked’ avond in het iconische poppodium Paradiso. Kaarten voor de avond waren binnen een dag uitverkocht.

Het speciale ’25 jaar’ album van ‘Bad’ met de remix van Afrojack verschijnt al vandaag op de Nederlandse markt.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP