CD Normaal – Halve Soul Helemoal Høken 7 september 2012 in winkels

by / donderdag, 30 augustus 2012 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Op 7 september 2012 verschijnt het nieuwe album van de grondleggers van de boerenrock Normaal met de titel Halve Soul Helemoal Høken. Frontman Bennie Jolink en zijn band laten zich op dit album van hun scherpste kant horen. De teksten gaan o.a. over de Nederlandse politiek – die flink wordt aangepakt – en over de rol van de media en platenmaatschappijen. Ook meer luchtige onderwerpen komen aan bod, vanzelfsprekend in vertrouwd en onvervalst Achterhoeks dialect.


De blazerssectie maakt het album soulvol en swingend, natuurlijk gecombineerd met de authentieke Normaal sound. Het album is gemixt in de Little Big Room studio in Los Angeles door Brad Gilderman die maar liefst drie Grammy nominaties op zijn naam heeft staan en eerder heeft gewerkt met o.a. Britney Spears, Tom Jones en Eric Clapton.

Een ander opvallend aspect aan het album is het artwork: bij ieder van de 17 nummers heeft Bennie Jolink een schilderij gemaakt, deze schilderijen zijn stuk voor stuk spraakmakend en bijzonder, gepresenteerd in een booklet van 20 pagina’s. De schilderijen worden in de theatertour die half november van start gaat – en eveneens de titel Halve Soul Helemoal Høken draagt – gebruikt als decordoeken. Reproducties van de schilderijen zullen te koop worden aangeboden. Het is voor het eerst dat Bennie Jolink zijn eigen werk op deze manier tentoonstelt en te koop aanbiedt.

De eerste oplage van het album Halve Soul Helemoal Høken is verkrijgbaar als limited edition digipak.

Het album zal op 7 september in de winkels liggen maar is al te reserveren.

Klik HIER om de cd Halve Soul Helemoal Høken van Normaal te bestellen.

Tracklist

1. Mien Missie
2. As I-J De Lat Te Hoge Legt
3. Ik Doe ’T Op Mien Manier
4. Dat Kump Deur Ow
5. En Dan Kan Ik Niks
6. Fats Domino Medley
7. Bemoei Ow Met Ow Eiges
8. Kom Terug Bi-J Mien
9. Ik Goa Lopen
10. Heb I-J Dat Ok
11. Eh Eh, Nee Nee
12. Heb Respect
13. De Kop Der Veur
14. Media
15. Donder Op Vuile Klootzak
16. Missing (Jo)Link
17. Zie, Zo Kan ’T Ok

Klik HIER om de cd Halve Soul Helemoal Høken van Normaal te bestellen.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP