Vanilla Ice remixt Ice Ice Baby voor Zumba Fitness

by / woensdag, 29 augustus 2012 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

Rap-icoon Vanilla Ice heeft speciaal voor Zumba Fitness zijn wereldhit uit 1990, ‘Ice Ice Baby’, in een fris, eigentijds jasje gestoken. Meer dan twee decennia nadat ‘Ice Ice Baby’ zes weken lang op nummer 1 stond in de Nederlandse hitlijsten, dansen Zumba-instructeurs en fans over de gehele wereld op de spetterende nieuwe Zumba-versie, verrijkt met nieuwe dance- en housebeats. Zumba Fitness brengt de remix van ‘Ice Ice Baby’ uit op het eigen muzieklabel. Het nummer is te downloaden via iTunes. Oprichter van Zumba Fitness en fitnessinstructeur Alberto ‘Beto’ Perez werkte daarnaast samen met Vanilla Ice aan een videoclip met een unieke Zumba-choreografie.

De live première van de Zumba-remix van ‘Ice Ice Baby’ vond plaats tijdens de Zumba Instructor Convention 2012 in Orlando (Florida) in de Verenigde Staten voor een publiek van zo’n achtduizend Zumba-instructeurs van over de gehele wereld. Toen Vanilla Ice het podium beklom met een aantal bekende Zumba-instructeurs, danste het uitzinnige publiek tijdens het uitverkochte Fitness-Concert voor het eerst op de nieuwe choreografie. De ‘Ice Ice Baby’-remix is vanaf nu onderdeel van de Zumba Fitness-lessen over de gehele wereld. Meer dan veertien miljoen mensen in meer dan 150 landen kunnen er op dansen.

Of het nu gaat om muziek, acteren of het verbouwen van huizen: als ik eenmaal besluit iets te doen, doe ik het met passie”, zegt Vanilla Ice over zijn samenwerking met Zumba Fitness. “Dus toen ik hoorde dat veertien miljoen mensen zich enthousiast overgeven aan de Zumba Fitness-danceparty’s, wilde ik meedoen. Als muzikant en iemand die houdt van een goed fitnessprogramma, vind ik niks mooiers dan te dansen en tegelijkertijd te werken aan mijn fitheid. Word to your mother!”

“‘Ice Ice Baby’ is zo’n nummer dat echt iedereen kent. Het is moeilijk iemand te vinden, die stil kan blijven staan als het wordt gedraaid”, zegt Sergio Minski, muziekdirecteur bij Zumba Fitness. “Door de samenwerking met Vanilla Ice creëren we verrassende, nieuwe mogelijkheden voor het uitbreiden van ons muzieklabel. Tegelijkertijd bieden we onze instructeurs een extra mogelijkheid om het feestgevoel tijdens de fitnesslessen nog verder op te zwepen.”

Zumba Fitness beschikt over een hip muzieklabel dat artiesten in staat stelt om optimaal te profiteren van het wereldwijde Zumba-netwerk. Dit netwerk bereikt elke week meer dan veertien miljoen deelnemers aan Zumba-lessen op meer dan 140.000 locaties wereldwijd. De afgelopen jaren bracht Zumba Fitness meer dan driehonderd originele songs uit van artiesten als Pitbull en Wyclef Jean. Een aantal van de Zumba-muzieknummers staat bovenaan de Spaanstalige en fitnesshitlijsten in de Verenigde Staten. Het fitnessmerk heeft ook vier hit-cd’s uitgebracht: ‘Cardio Party’, ‘Zumba Fitness Vibe Tribe’, ‘Party Nation’ en ‘Zumba Fitness Original Soundtrack’. Voor de muziekliefhebbers: de Zumba-remix van ‘Ice Ice Baby’ is geproduceerd door Beto Azout en Salo Sterental, met de originele zang/rap van Vanilla Ice.

Voor aanvullende informatie of voor het vinden van Zumba-lessen in de buurt, kijk op www.zumba.com.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP