Stuur je demo in voor Buma NL en win een muziekopname

by / dinsdag, 28 augustus 2012 / Published in Nieuws

De kans voor elke beginnende Hollandse artiest met ambitie!

Wil jij je demo beoordeeld hebben door een muziekprofessional?

Tijdens Buma NL op donderdag 20 september in ’s-Hertogenbosch komen alle professionals uit het Hollandse genre bij elkaar in Theater aan de Parade. In het laatste panel van die dag buigen plugger Rudo de Raaff, manager René Dekker (ABC Entertainment), zanger Vinzzent, CNR-platenbaas Robby Langendorff en Radio 2-presentator Daniël Dekker zich over de ingestuurde demo’s. De beste demo wordt door Sena Performers beloond met een bedrag voor een professionele opname in een muziekstudio.

Ook jij kan een demo insturen! Stuur uiterlijk donderdag 13 september één mp3 naar mp3bumanl@bumacultuur.nl, met daarbij je contactgegevens.

Uit de inzendingen worden zeven demo’s geselecteerd die tijdens Buma NL worden beoordeeld. Word je uitgekozen, dan ontvang je een uitnodiging om daarbij aanwezig te zijn. Dus houd donderdag 20 september vrij….

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP