Vierdaagse 2012: Zomer Muziek Feesten op Joris Ivensplein Nijmegen

by / maandag, 09 juli 2012 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal verzorgen tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten een gratis toegankelijk live muziekprogramma op het Joris Ivensplein. Onder de noemer ‘Zomer Muziek Feesten’ kunnen de bezoekers op zondag 15 juli en woensdag 18 juli genieten van optredens van tientallen Nederlandse topartiesten, onder wie Frans Duijts, René Schuurmans, Jacques Herb, Mulder & Mulder, Pater Moeskroen en Grad Damen.

Live muziek van eigen bodem

Zondag 15 juli zijn er vanaf 14.00 uur optredens van Robert den Brok, William Smulders, Ron de Ridder, Jordan Peeters, Jack Kunkels, Wim Leys, Silvia Swart, Antonio, Dave Dekker, Jan Leliveld, Roy Raymonds, Santa Rosa, Mike & Colin, Cooldown Café, Dikdakkers, Tamara Tol, René Schuurmans, A3aan Drost en Marco de Hollander. Vanaf 20.00 uur wordt opgetreden door Ghijs de Bruijn, Sasja Brouwers, Jeroen Spierenburg, Hugo Peeters, Annet Nikamp, Gabriello, Willem Barth, Albert Casanova, Collin, Jacques Herb, Frank van Etten, Danny Froger, Pater Moeskroen, Roy Raymonds, Frans Duijts, Danny Nicolay en Stefan Storm.

Woensdag 18 juli zijn er optredens van Danny van Loon, Santa Rosa, Jan van Est, Anita & Ed, Bernard Karsten, Elz Bakker, Tom Haver, Jan Leliveld, Jaman, Mulder & Mulder, Cooldown Café, Samantha Steenwijk, Tim Douwsma, Jelle B, Grad Damen, Rob Ronalds en Roy Raymonds.

 Ook Frans Duijts te gast bij Zomer Muziek Feesten

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP