Gratis downloaden: Zomerhit 2012 Gabriello – Ik Beloof Je

by / maandag, 09 juli 2012 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De Vlaamse zanger Gabriello timmert de laatste tijd flink aan de weg in Nederland. Zo scoorde de artiest in april de hit “Ik had je lief” en had hij aan het begin van deze zomer een grote hit met de Nederlandstalig single “Que Sera” welke hoog in de Single Top 100 stond. Dit leverde hem een Gouden Award op.

Gabriello wil nu alle Nederlanders en Vlamingen bedanken voor alle support en daarom heeft hij samen met zijn platenmaatschappij Blue Ocean Records besloten om zijn nieuwe zomersingle gratis aan te bieden.

Iedereen kan de zomertrack “Ik beloof je” gratis downloaden. “Mijn carrière zit de laatste maanden zo in de lift dat ik nu iets terug wil doen.” Aldus de zanger.

“Ik Beloof je” is een zomers uptempo nummer geschreven door Juliette Van Bouwel & Jean Pierre Daghelet.

Omdat de track gratis wordt aangeboden komt het helaas niet in aanmerking voor de hitlijsten. Maar Gabriello hoopt dat veel Nederlanders en Vlamingen het nummer zullen downloaden.

Gabriello staat deze zomer op diverse Zomerfeesten in Nederland en Vlaanderen en zal dan met veel plezier “Ik beloof je” ten gehore brengen. De zanger hoopt dat “Ik beloof je” goed word opgepikt door de tv- en radiozenders in Nederland en België.

Klik HIER om Ik Beloof je van Gabriello GRATIS te downloaden.

Klik HIER om Ik Beloof je van Gabriello GRATIS te downloaden.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP