Gouden Award voor Gabriello – Que Sera

by / vrijdag, 22 juni 2012 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Van links naar rechts: Jeroen van den Berg, Sophie Niemegeerts, Gabriello, Ray Hardorff, Jakob Hut

10.000 verkochte singles in Nederland. Een aantal dat over het algemeen alleen behaald wordt door bekende (inter)nationale artiesten. Voor veel artiesten is dit getal echter iets om van te dromen.
Een droom die in een paar maanden tijd toch is uitgekomen voor de uit België afkomstige zanger Gabriello met zijn single Que Sera.

Begin dit jaar zocht de zanger contact met Blue Ocean Records van Ray Hardorff en Jakob Hut. Ze hebben de afgelopen drie jaar bewezen dat ze in korte tijd promotioneel gezien een artiest goed op de kaart kunnen zetten. Ook zangeres Angela Groothuizen maakt gebruikt van de diensten van het tweetal en ‘The Voice of Holland’ finalist Erwin Nyhoff heeft zijn nieuwe single eveneens via Blue Ocean Records uitgebracht.


Gabriello bracht in maart het nummer ‘Ik had je lief’ via Blue Ocean Records uit. Dat nummer wist al direct een bescheiden plek in de Dutchcharts Single Top 100 (de officiële Nederlandse hitlijst) te bereiken. Toen de publiciteitsmachine eenmaal goed op gang was gekomen werd Que Sera uitgebracht. Het nummer bereikte vorige week een 35e plaats in de Top 100.

‘Blue Ocean Records pakt het wellicht toch wat anders aan dan de ‘gevestigde’ maatschappijen en pluggers. Opvallend is wel dat we veel doen voor artiesten die al wat langer meedraaien. Dat maakt de uitdaging juist nog groter’, zegt Ray Hardorff. Hij vertelt verder dat internet voor de communicatie naar de consument heel belangrijk is geworden. Wie dan ook de naam Gabriello op Google intikt wordt overstelpt met adressen van websites waar wel iets over de zanger te vinden is. Ook radio- en TV stations van klein tot groot in België en Nederland worden continue over de betreffende artiest geïnformeerd. Daarnaast worden er promotieoptredens geregeld. Zo trok Gabriello met een gitarist langs lokale-, regionale- en landelijke zenders in Nederland om zijn nummer live ten gehore te brengen. Via TV Oranje en Radio Oranje Nationaal liep een grote reclamecampagne die kijkers en luisteraars van deze stations niet kan zijn ontgaan. Hardorff voegt er nog aan toe: ‘Door mijn werk als tekstschrijver heb ik de nodige contacten in de muziekwereld en datzelfde geldt natuurlijk ook voor Jakob, die immers al jaren in de media werkzaam is. Bovendien doet hij de hoesontwerpen. Het is heel mooi dat we onze know how op deze manier kunnen inzetten’.

De verkoopcijfers zijn gebaseerd op iTunes en andere downloadshops, waar de muziek tegen betaling volkomen legaal kan worden gekocht en gedownload.

De boekingen van Gabriello lopen via JB Productions: telefoon 0186-602140

Klik HIER om Que Sera van Gabriello te downloaden.

Klik HIER om Que Sera van Gabriello te downloaden.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP