The Boys Of Holland nummer één in Oranje Elftal Radio Oranje Nationaal en TV Oranje

by / vrijdag, 08 juni 2012 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Aan de vooravond van het EK Voetbal hebben TV Oranje en Radio Oranje Nationaal vandaag het ‘Oranje Elftal’ van meest populaire voetballiedjes van 2012 bekendgemaakt. De afgelopen weken hebben duizenden kijkers en luisteraars van de muziekzenders via de website www.tvoranje.nl hun stem uitgebracht op hun favoriete Nederlandse voetballiedje. Als grote winnaar kwamen vandaag The Boys Of Holland uit de bus, met hun single ‘Laat het EK beginnen’. De complete lijst van het ‘Oranje Elftal’ is zaterdag 9 juni van 17.00 tot 18.00 uur te zien bij TV Oranje, voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Denemarken.

De definitieve uitslag van het ‘Oranje Elftal’ (op basis van unieke stemmen):

The Boys Of Holland – Laat het EK beginnen
De Party Ballen – Daar zijn de balletjes van Oranje weer
Costa Blanca Kozakken – Onze voetbalhelden
Johnny Gold & Lee Towers – Ga door
René Schuurmans – Oranje de kleur van ons hart
Johan Derksen & Wilfred Genee – Nederland is helemaal oranje
Tim Leon – Oranje kampioen
De Teddyboys – Met bussen vol naar Polen
Gebroeders Ko & Factor 12 – Oranje springt
Wolter Kroes & Ernst Daniël Smid & Yes-R – Ben jij ook voor Nederland?
De Dikdakkers – Klap maar in je handen

Balletjes van Oranje

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal presenteren tevens het ‘Balletje van Oranje’, een ludieke oranje bitterbal die de perfecte begeleiding vormt bij het gezamenlijk kijken naar de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Het ‘Balletje van Oranje’ is te koop bij groothandel Makro. Oranjefans worden geadviseerd om bij hun stamcafé, sportvereniging of buurthuis te vragen om het ‘Balletje van Oranje’. Meer informatie is te vinden op www.oranjesnacks.nl.

Over TV Oranje

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender een dagelijkse Verzoekparade, de Oranje Top 30, shownieuws, showflitsen en muziekagenda. Meer informatie is te vinden op www.tvoranje.nl

Over Radio Oranje Nationaal

Radio Oranje Nationaal is een gezellige muziekzender met bekende Nederlandse liedjes van vroeger en nu. Verder biedt de zender nieuws, weerberichten en actuele verkeersinformatie. De slogan van ‘Radio Oranje Nationaal’ is ‘Bekroond door het Nederlandse lied’. Op www.radiooranjenationaal.nl  kunnen verzoekplaten worden aangevraagd en zijn er muziekprijsvragen.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP