Groot succes Gabriello “Que Sera” in Single Top 100

by / vrijdag, 01 juni 2012 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Groot succes voor de Vlaamse zanger Gabriello in Nederland. Zijn Nederlandstalige single “Que Sera” stijgt in de tweede week notering in de Single Top 100 van plaats 62 naar nummer 49. Daarmee is het meteen de grootste hit van de zanger. De vorige single “Ik had je lief” bereikte nummer 51.

De videoclip bij de track is in twee weken tijd meer dan 30.000 keer bekeken op YouTube en Gabriello toert momenteel door Nederland met zijn promotietour.

De Vlaming is heel erg enthousiast. “Dit is een mooie opsteker, Ik heb met Blue Ocean Records en JB Productions een heel goed team om me heen. Eind dit jaar ga ik theaterconcerten geven in Nederland en daar verheug ik me op. Dat “Que Sera” in Nederland zo goed wordt ontvangen maakt me blij. De promotie voor Vlaanderen begint over twee weken en ik hoop dat het nummer ook de Vlaamse Ultra Top gaat bestormen.” Aldus Gabriello.
Gabriello heeft de nieuwe track opgenomen in de Westland Studio in Dublin Ierland  waar grootheden als U2, UB 40, Kate Bush en Bryan Adams stonden. De vocals en de mix zijn gedaan in de Xonix Studio in Essen Vlaanderen.

“Que Sera” is een Nederlandstalige cover van de hit van José Feliciano. Bart Herman schreef de prachtige Nederlandse tekst waarvan je kan zeggen dat deze elementen bevat uit het leven van Gabriello. Ook de muziek is in een nieuw jasje gestoken. Gabriello tekende samen met producer Alain Verresen voor de productie.

“Que Sera” is in Nederland en Vlaanderen uitgebracht door Blue Ocean Records.

Het nummer is te downloaden via de bekende downloadportals in Nederland en België.

Klik HIER om Que Sera van Gabriello te downloaden.

Klik HIER om Que Sera van Gabriello te downloaden.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP