Gabriello – Que Sera in Single Top 100

by / zaterdag, 26 mei 2012 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

De nieuwe Nederlandstalige single van de Vlaamse zanger Gabriello is binnengekomen in de landelijk Single top 100 in Nederland.

Het lied “Que Sera” maakt zijn entree in de charts op nummer 62. Gabriello is helemaal in zijn nopjes. “Mijn vorige single (Ik had je lief) heeft ook in de Top 100 gestaan en behaalde uiteindelijk de 51e positie. Dat ik nu opnieuw een hit heb in Nederland is helemaal geweldig.” Aldus de Vlaamse zanger

Gabriello heeft de nieuwe track opgenomen in de Westland Studio in Dublin Ierland  waar grootheden als U2, UB 40, Kate Bush en Bryan Adams stonden. De vocals en de mix zijn gedaan in de Xonix Studio in Essen Vlaanderen.

“Que Sera” is een Nederlandstalige cover van de hit van José Feliciano. Bart Herman schreef de prachtige Nederlandse tekst waarvan je kan zeggen dat deze elementen bevat uit het leven van Gabriello. Ook de muziek is in een nieuw jasje gestoken. Gabriello tekende samen met producer Alain Verresen voor de productie.

“Que Sera” is in Nederland en Vlaanderen uitgebracht door Blue Ocean Records.

Bij de track is een hele mooie videoclip gemaakt die in een week tijd al meer dan 15.000 keer is bekeken op YouTube.

Het nummer is te downloaden via de bekende downloadportals in Nederland en België.

Klik HIER om Que Sera van Gabriello te downloaden.

Klik HIER om Que Sera van Gabriello te downloaden.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP