De Oranje Bitterbal van TV Oranje en Radio Oranje Nationaal

by / dinsdag, 22 mei 2012 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal, die zich beiden richten op muziek van eigen bodem, hebben in de aanloop naar het EK Voetbal een opvallend smakelijke actie opgezet. Samen met het bedrijf Oranje Snacks presenteren de muziekzenders het ‘Balletje van Oranje’, een ludieke oranje bitterbal die de perfecte begeleiding vormt bij het gezamenlijk kijken naar de wedstrijden van het Nederlands Elftal. De hartige rundvlees bitterbal dankt zijn kleur aan een gepaneerde oranje coating en is daarmee uniek in zijn soort.

Oranje bitterbal vanaf nu te koop

Het ‘Balletje van Oranje’ is te koop bij groothandel Makro en wordt inmiddels door meerdere horecaondernemingen geserveerd. TV Oranje en Radio Oranje Nationaal adviseren Oranjefans om bij hun stamcafé, sportvereniging of buurthuis te vragen om het ‘Balletje van Oranje’, zodat ze tijdens het EK geserveerd kunnen worden. Het ‘Balletje van Oranje’ wordt verkocht per doos van 80 stuks. Meer informatie is te vinden op www.oranjesnacks.nl.

‘Oranje Elftal’ van voetbalhits

Nu het EK steeds dichterbij komt, maken TV Oranje en Radio Oranje Nationaal in hun programmering veel ruimte voor EK-liedjes van Nederlandse artiesten. Ook zijn de muziekzenders van start gegaan met een gezamenlijke hitlijst met voetballiedjes. Kijkers en luisteraars kunnen via de websites een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteindelijk leidt dit tot het ‘Oranje Elftal’: de definitieve hitlijst van de beste Nederlandse voetballiedjes.

Over TV Oranje

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender een dagelijkse Verzoekparade, de Oranje Top 30, shownieuws, showflitsen en muziekagenda. Meer informatie is te vinden op www.tvoranje.nl

Over Radio Oranje Nationaal

Radio Oranje Nationaal is een gezellige muziekzender met bekende Nederlandse liedjes van vroeger en nu. Verder biedt de zender nieuws, weerberichten en actuele verkeersinformatie. De slogan van ‘Radio Oranje Nationaal’ is ‘Bekroond door het Nederlandse lied’. Op www.radiooranjenationaal.nl  kunnen verzoekplaten worden aangevraagd en zijn er muziekprijsvragen.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP