Videoclip Gabriello – Que Sera

by / zaterdag, 19 mei 2012 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

De videoclip bij de nieuwe Nederlandstalige single van Gabriello “Que Sera” staan online en is binnenkort te zien bij de diverse clipzenders in Nederland en Vlaanderen. In de clip kijkt Gabriello terug op “zijn” leven.

De clip is opgenomen in België door regisseur Siga Van de Velde van Bandido bvba. Gabriello is heel trots op de videoclip.”Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Ik bedank iedereen die heeft meegewerkt aan de clip. De samenwerking was geweldig.” Aldus de Vlaamse zanger.

“Que Sera” is de opvolger van “Ik had je lief” welke vier weken genoteerd stond in de Single Top 100 in Nederland. De plaat behaalde nummer 51 van de landelijke hitlijst.

Gabriello heeft de nieuwe single opgenomen in de Westland Studio in Dublin Ierland waar grootheden als U2, UB 40, Kate Bush en Bryan Adams stonden. De vocals en de mix zijn gedaan in de Xonix Studio in Essen Vlaanderen.

“Que Sera” is een Nederlandstalige cover van de hit van José Feliciano. Bart Herman schreef de prachtige Nederlandse tekst waarvan je kan zeggen dat deze elementen bevat uit het leven van Gabriello. Ook de muziek is in een nieuw jasje gestoken. Gabriello tekent samen met producer Alain Verresen voor de productie.

“Que Sera” wordt in Nederland en Vlaanderen uitgebracht door Blue Ocean Records. Gabriello hoopt het succes van zijn vorige single te evenaren of te verbeteren.

De nieuwe single “Que Sera” is te downloaden via de bekende downloadportals in Nederland en België.

Klik HIER om Que Sera van Gabriello te downloaden.

Klik HIER om Que Sera van Gabriello te downloaden.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

TOP