Gabriello – Que Sera (nieuwe Nederlandstalige single)

by / zondag, 13 mei 2012 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Na de hit “Ik had je lief” die vier weken genoteerd stond in de Single Top 100 in Nederland en die als hoogste positie nummer 51 kende, is de nieuwe single van de Vlaamse zanger Gabriello een feit.

Gabriello heeft de nieuwe track opgenomen in de Westland Studio in Dublin Ierland  waar grootheden als U2, UB 40, Kate Bush en Bryan Adams stonden. De vocals en de mix zijn gedaan in de Xonix Studio in Essen Vlaanderen.


De nieuwe single van Gabriello draagt de titel “Que Sera” en is een Nederlandstalige cover van de hit van José Feliciano. Bart Herman schreef de prachtige Nederlandse tekst waarvan je kan zeggen dat deze elementen bevat uit het leven van Gabriello. Ook de muziek is in een nieuw jasje gestoken. Gabriello tekent samen met producer Alain Verresen voor de productie.

“Que Sera” wordt in Nederland en Vlaanderen uitgebracht door Blue Ocean Records. Gabriello hoopt het succes van zijn vorige single te evenaren of te verbeteren. De videoclip ter ondersteuning van de single zal binnenkort het licht zien en is dan te bewonderen op YouTube en de diverse clipzenders in Nederland en Vlaanderen.

“Que Sera” is te downloaden via de bekende downloadportals in Nederland en België.

Naast een nieuwe single heeft Gabriello nog meer groot nieuws. De zanger gaat eind 2012, begin 2013 een aantal theaterconcerten geven in Nederland. Meer nieuws hierover volgt later.

Klik HIER om Que Sera van Gabriello te downloaden.

Klik HIER om Que Sera van Gabriello te downloaden.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP