CD Jaman – In M’n Dromen hoog in Album Top 100

by / maandag, 07 mei 2012 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Het album “In M’n Dromen” van Jaman is binnengekomen in de album charts op nr 17!! Onlangs presenteerde Jaman zijn eerste studioalbum, getiteld “In M’n Dromen. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top album van te maken. De produktie lag in handen van Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Frans Duijts, Stef Ekkel). “In M’n Dromen”, is het eerste studioalbum van de Overijsselse zanger, en laat echter ook een verdere verbreding in Jaman horen.

Een lijn die al op het vorige singles ‘Gewoon Weer Opnieuw’ en ‘Dat Ging Snel Voorbij’ werd ingezet. Denk daarbij aan vleugen Nederpop, schlager, wereldmuziek en country die door het unieke Jaman-geluid heen sijpelen. “Als zanger wil ik mezelf blijven ontwikkelen, met dit album laat ik zien waar ik sta in het leven. Gezellige volkse muziek, die door iedereen te begrijpen is. Het album staat vol met gevoelige, herkenbare nummers van het volkse repertoire op de eigentijdse manier van Jaman.

Op het nieuwe album staat natuurlijk ook zijn single “Laat Me Los, Laat Me Vrij” wat natuurlijk weer een echte Jaman Nummer is. Op 27 april verscheen eindelijk het langverwachte album van Jaman, getiteld “In M’n Dromen“. “Dit is voor mij bij uitstek de kans om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de muziek die mij al heel mijn leven lang inspireert en dus diep in mijn hart leeft. Ik heb de afgelopen periode een groep fantastische muzikanten om mij heen verzameld met wie ik dezelfde passie voor dit repertoire deel. Het is voor mij een droom die uitkomt, om dit met het publiek, mijn fans te mogen delen.” aldus Jaman.

Ontmoet en groet Jaman aanstaande zaterdag bij NS Music te Oudenbosch.

Volgende week toert de Jaman langs radiostations voor promotie van het album en daarna volgen er een aantal in-stores. Bekijk de website van Jaman voor de laatst toegevoegde data’s, www.jaman.cc

Klik HIER om het album te reserveren.

Tracklist

1. Alleen In M’N Dromen
2. Eiland In De Zee
3. Overal Ter Wereld
4. Laat Me Los, Laat Me Vrij
5. De Tijd Staat Niet Aan M’N Kant
6. Gewoon Weer Opnieuw
7. Oh, Lief
8. Sommige Dingen
9. Kus Me Snel
10. Dat Ging Snel Voorbij
11. ’n Gemene Vrouw
12. Blijf Jij Maar Weg Bij Mij

Klik HIER om het album te reserveren.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP