Belgisch succes Moeflons met “Hey Lekker Ding!”

by / maandag, 07 mei 2012 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De nieuwe single van feestband Moeflons doet het goed. Het nummer “Hey Lekker Ding!” wordt veel gedraaid op de Nederlandse radiozenders. De feestsingle doet het niet alleen in Nederland goed. Afgelopen zaterdag is het nummer van de Moeflons door VBRO gebombardeerd tot Trots-plaat en zal de komende week maar liefst 56 keer langskomen op de Vlaamse radio-zender die je kan vergelijken met het Nederlandse RadioNL.

De Moeflons zijn heel erg blij met dit succes.“Fantastisch dat onze muziek ook over de grens aanslaat.” Aldus de Moeflons. De band bestaande uit Erwin Hans, Henry en Sietse hebben al veel singles op hun naam staan o.a. “Jij bent de mooiste” “Zomer” “Mag ik jou vanavond kussen en “Mooi is het leven.”De nieuwe single  “Hey lekker Ding!”  is een feestplaat van de bovenste plank. Het nummer is de opvolger van “Vliegen zonder vleugels” die een goede airplay kende bij diverse radiostations

De tekst en de muziek van “Hey Lekker Ding!” komt van de hand van Niels Lingbeek. Hij tekende ook voor de productie van de feestkraker.
Bij de single is ook een hele leuke videoclip gemaakt. Deze is te zien zijn bij de clipzenders maar kan je natuurlijk ook online bekijken via YouTube.
Het nummer is op de markt gebracht door Blue Ocean Records en is te downloaden bij de bekende downloadportals.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP