Plork & De Aannemers – Fiesta Mexicana (nieuwe single en videoclip)

by / woensdag, 02 mei 2012 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Plork & De Aannemers hebben een nieuwe single uit. De formatie heeft al veel singles/cd’s en dvd’s uitgebracht. Waaronder de tracks: “Jij daar in de radio” en “Als jij mij mij wilt, dan wil ik je wel” de cd “Groeten uit Plorkulo” en de DVD’s “Live in het Metropool” en “Live op het Zwarte Cross Festival.”

De nieuwe single van de feest/rockband draagt de titel “Fiesta Mexicana” een cover van Rex Gildo die er begin jaren 70 van de vorige eeuw een grote feesthit mee had.

Plork & De Aannemers uit Borculo zag enkele jaren geleden het levenslicht, wat begon als een geintje in de kroeg is uitgegroeid tot een rockende stampende feestmachine met het geingehalte hoog in het vaandel.

Dit is natuurlijk niet vreemd want alle leden van de band hebben hun sporen in de showbusiness ruimschoots verdiend. Zo was Plork jarenlang voorzanger in een kozakkenkoor, Aannemer 1 was tamboer bij de fietsfanfare van de Raboploeg, Aannemer 2 speelt nog steeds bij een dakkapel uit Laren en Aannemer 3 was 4 jaar lang solist bij het Klingeltingel Dreieck Ensemble uit Steinfurt. Door deze verschillende invloeden heeft Plork en de Aannemers zich ontwikkeld tot een unieke en veelzijdig inzetbare band.

De feestsensatie is al drie jaar op rij te gast geweest in Het Glazenhuis van 3FM Serious Request en heeft al diverse malen opgetreden op de Zwarte Cross en Dauwpop.

Plork & De Aannemers hopen dat de single “Fiesta Mexicana” in de Single Top 100 komt. Dan kunnen ze weer een feestje bouwen.

De videoclip is binnenkort te zien bij de bekende clipzenders en op YouTube. In de clip worden Plork & De Aannemers aangekondigd door……(Bekijk de clip en je ziet het zelf.)

De single is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden bij de bekende downloadportals.

Klik HIER om de single te downloaden.

Klik HIER om de single te downloaden.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP