Achter Het Raam – Gijs, Pascal & Ringo Videoclip

by / woensdag, 25 april 2012 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

De videoclip bij de gewaagde single “Achter Het Raam” van het gelegenheidstrio Gijs, Pascal & Ringo staat online en kan je bekijken op YouTube en binnenkort natuurlijk via de clipzenders.

De clip is opgenomen door Robert RTV, Jan Vogel en Jeroen Stevens op locatie in Café Bar Huizinga in Amsterdam en Café Bar Jeetje in Bussum. Met daarin een hoofdrol voor Christel.

Gijs de Vormer was jaren de frontman van de formatie De Vormers. Hij scoorde de kroegenhit “Dansen op je bruiloft” en maakte daarna als solo-zanger platen als “Een ouwerwetse Hollandse winter” en “Ze laat me alle hoeken van de kamer zien.”

Ringo de Bruin kwam eind 2011 met de single “Het leven is te kort.” Een nummer dat het goed heeft gedaan in de kroegen.

Pascal de Vormer heeft als zanger regelmatig in de Single Top 100 gestaan o.a. met “Denk niet dat ik niet aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.”

Pascal is naast zanger ook bekend als auteur/componist. Hij schreef hits voor o.a. Rob Zorn, Rob Ronalds, Stef Ekkel en Dario.

Samen met Ray Hardorff schreef Pascal het nummer “Meisjes van de nacht” en samen met Jakob Hut en Ray Hardorff de hit “Haar rode lampie”

“Achter het raam” is het derde nummer in de drieluik over de meisjes van plezier. Ook deze track is geschreven door Pascal de Vormer, Jakob Hut en Ray Hardorff.  Pascal tekende samen met Tom Verkooyen voor de productie.

Het trio hoopt dat het nummer een grote hit gaat worden en binnenkort terug te vinden zal zijn in de hitlijsten.

“Achter het raam” is uitgebracht door Blue Ocean Records en is te downloaden bij de bekende downloadshops.

Klik HIER om de single te downloaden.

Klik HIER om de single te downloaden.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP