Moeflons – Hey Lekker Ding! single en videoclip

by / woensdag, 11 april 2012 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Feestband Moeflons heeft een nieuwe single uit. De band bestaande uit Erwin Hans, Henry en Sietse hebben al veel singles op hun naam staan o.a. “Jij bent de mooiste” “Zomer” “Mag ik jou vanavond kussen en “Mooi is het leven.” De nieuwe single draagt de titel “Hey lekker Ding!” en is een feestplaat van de bovenste plank. Het nummer is de opvolger van “Vliegen zonder vleugels” die een goede airplay kende bij diverse radiostations .

De tekst en de muziek van “Hey Lekker Ding!” komt van de hand van Niels Lingbeek. Hij tekende ook voor de productie van de feestkraker. Bij de single is ook een hele leuke videoclip gemaakt. Deze zal binnenkort te zien zijn bij de clipzenders maar deze kan je natuurlijk ook online bekijken via YouTube. Het nummer is op de markt gebracht door Blue Ocean Records en is te downloaden bij de bekende downloadportals.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP