Festivalseizoen van start in Schijndel

SCHIJNDEL – Met het driedaagse festival Paaspop in Schijndel is het festivalseizoen weer begonnen. Traditiegetrouw is Paaspop één van de eerste festivals in het seizoen. Hoewel de weergoden tijdens de voorspellingen in eerste instatie het festival niet goed gezind zouden blijken te zijn, bleef het toch droog op het festivalterrein.

Sadro Silva op Paaspop 2012

Het festival biedt een combinatie van muziekstijlen. Zo traden dit jaar onder andere Guus Meeuwis, Golden Earring en Within Temptation op, maar konden ook de Heideroosjes en Peter Pan Speedrock worden beluisterd. Voor danceliefhebbers was rising star Hardwell aanwezig, maar ook de Amerikaan Steve Aoki, La Fuente en Sandro Silva waren van de partij.

Paaspop 2012

Vandaag zijn Di-Rect, Rowwen Hèze, Go back to the Zoo en De Dijk de publiekstrekkers op de mainstage en tijdens de paas zonnestralen kan er worden gedanst op muziek van o.a. Roog, Erick E en Lucien Foort.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP