Ron Boszhard met Sinterklaasshow naar Artiestenbureau JB Productions

by / maandag, 02 april 2012 / Published in Kids, Nieuws

Ron Boszhard Producties BV heeft  in samenwerking met JB Productions de succesvolle theatervoorstelling “We Doen Alleen Aan Sinterklaas” omgezet naar een kleinere productie. Dé Sinterklaasshow van Ron Boszhard is nu ook voor bedrijven en voor verenigingen erg aantrekkelijk om te boeken.

In november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Laat Sinterklaas dit jaar eens ontvangen worden  door niemand minder dan Z@ppsport presentator : Ron Boszhard. In afwachting van Sinterklaas zingt Ron Boszhard ,samen met de kinderen en twee Danspieten, de leukste Sinterklaasliedjes. Ron oefent zelfs een nieuw welkomstlied en hij verzamelt de vragen die de kinderen aan Sinterklaas kunnen stellen !

‘Komt Sinterklaas wel op tijd en… hoe zal hij het nieuwe welkomstlied vinden?“ Alles staat in het teken van de komst van Sinterklaas. Niets is belangrijker dan Sinterklaas! We doen immers alleen aan Sinterklaas!

Het wordt een echte Sint happening, een Sinterklaasfeest waar alle kinderen nog lang met heel veel plezier aan zullen denken….

Hoe ziet de Sinterklaasshow van Ron Boszhard eruit:
1 x 45 minuten show met Ron Boszhard met twee dans Pieten.
Aansluitend 15 minuten Sinterklaas met zijn Pieten op het podium en 15 minuten Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

Klik HIER voor meer info.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP