Gabriello lanceert website

by / zaterdag, 24 maart 2012 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

De Vlaamse zanger Gabriello die op dit moment een hit heeft in Nederland met “Ik had je lief” heeft zijn website gelanceerd.

Op de site zijn alle nieuwtjes te vinden over de zanger, kan je zijn biografie lezen, zijn nieuwe releases en clips bekijken en natuurlijk staat er een online agenda op.

Riquard.nl heeft het design van de WordPress-site verzorgd. Het bedrijf uit Epe beheert tevens het onderhoud.

Gabriello is helemaal in zijn nopjes. “Nu ik een hit heb in Nederland kon een website natuurlijk niet uitblijven, ik ben er heel erg blij mee. We hebben gekozen voor de URL gabriello.net dit omdat mijn platen zowel in Nederland en  België uitkomen maar mensen kunnen ook gabriello.nl of gabriello.be invoeren dit werkt ook.”

De zanger die onlangs een contract tekende bij artiestenbureau JB Productions stijgt in de derde week notering van nummer 58 naar plaats 51 in de single top 100. De single is uitgebracht door Blue Ocean Records.

Gabriello is op 5 en 9 april in Nederland. Hij houdt dan een promotour en gaat bij diverse radio- en tv-stations langs waar hij zijn single live ten gehore zal brengen.

Op 10 april 2012 vertrekt de zanger naar Dublin om zijn nieuwe single op te nemen. Deze zal eind april verkrijgbaar zijn.

De single “Ik had je lief” is te downloaden bij de bekende downloadportals en de clip is online te bekijken.

Meer info: http://gabriello.net

Klik op de button om Ik had je lief te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP