De Meiden uit Leiden en Side Kick op Go Après Ski in Ahoy

by / woensdag, 21 maart 2012 / Published in Meiden uit Leiden, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Oranje Column

Jaaaaaaaaaaaaaaaa De meiden uit Leiden staan ook in Ahoy.
Zangers zoals Frans Duijts, Gerard Joling, Wolter Kroes, Rob Ronalds, De Deurzakkers en nog vele vele andere staan altijd op de Go Après ski in Ahoy maar nu zijn de Meiden uit Leiden er ook bij.

Oke oke wij zullen het verhaal even in het kort proberen te vertellen. Want misschien halen wij te veel eer naar ons toe…….want alle eer gaat naar het zangduo Side Kick.
Side Kick bestaat uit twee broers Ron en Fred Appeldooren muzikanten in hart en nieren. Zondag 18 maart deden wij mee aan een contest in de Skihut Rotterdam.
En voor de duidelijkheid wij zijn Side Kick en de Meiden uit Leiden. In samenwerking met Side Kick die het nieuwe nummer He Mooi Wijffie zongen.
Het nummer is een echte Après Ski hit en wij hebben hier weer ons dansjes op gemaakt. Ongeveer 10 mensen deden mee aan de wedstrijd ….en de prijs was niet zo maar iets……neee….de prijs is een optreden mainstage in Ahoy op de Go Après Ski…..het feest van het jaar. En de winner komt ook nog op de volgende skihut cd.

En laten Side Kick en de Meiden uit Leiden nou gewonnen hebben….yeeeeeeehhh. Nou geloof ons wij hebben staan gillen …..en we hadden al geen stem meer……wij waren net 2 dagen terug uit Oostenrijk. Laten we zeggen dat er toch wel een soort van wens voor ons is uitgekomen en voor Side Kick ook geloof ons.

 

Misschien hebben wij een tijdje niets meer van ons laten horen….maar dat hebben we allemaal wel eens….dat er veel dingen in je leven gebeuren waar je niet op zit te wachten…….tja ook al lijkt ons leven superrrrrrrrr en geloof ons dat is hij ook en wij genieten van elke dag ……..maar ook wij maken dingen mee net als ieder ander mens ………….verliezen wij ook dierbaren.
Vanaf oktober zaten wij even in een spiraal die alleen maar naar beneden ging……niet met ons persoonlijk maar de mensen om ons heen. En vooral voor de nabestaanden en de mensen die daar heel nauw betrokken bij zijn……willen we er toch heel even bij stil staan. Dat je van je leven een feest moet maken want het is zo voorbij.

Dus kwam dit voor ons als een geschenk uit de hemel…………
Wij Meiden zijn trots en zeer vereerd dat wij op het podium staan in Ahoy ……net als K3 ……ha ha. Nee wij verbeelden ons niets ………..maar wij zijn wel blij en gaan dubbel genieten , plezier maken en het zal weer een ervaring worden om noot te vergeten.

Jullie horen snel van ons xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

De Meiden Uit Leiden

Klik op de button om Hey Mooi Wijffie te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Klik hier om naar alle columns van De Meiden uit Leiden te gaan.

Lees ook:

TOP