Gabriello tekent contract met artiestenbureau JB Productions

by / maandag, 19 maart 2012 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

De Vlaamse zanger Gabriello die momenteel een hit heeft in Nederland met “Ik had je lief” heeft een exclusief contract getekend met artiestenbureau JB Productions.

Gabriello begon zijn carrière als DJ bij diverse radiostations in België, hij kreeg zelfs een vermelding in het Guinness Book of Records met het wereld uur-record DJ.

Later besloot de Vlaming te gaan zingen. Eind 2011 kwam het album “Solo Para Ti” uit. De cd bevat Nederlandse nummers vertaald in het Spaans. Gabriello werkte ook aan verschillende concerten mee. Zo stond hij o.a. op Night of the Proms en Star Wars in concert.

Gabriello is van vele markten thuis. Zo bestaat zijn repertoire uit Spaanse- en Ierse-klassiekers maar ook uit popsongs waarbij men kan denken aan de hits van Guus Meeuwis en Xander de Buisonjé.

JB Productions gaat nu de exclusief de boekingen verzorgen voor de Vlaamse zanger. Zowel Jeroen van den Berg van JB Productions als Gabriello zijn zeer verheugd over de samenwerking.

“Gabriello is een uitstekende zanger die kan uitgroeien tot een top artiest, hij gaat binnenkort naar Dublin om zijn nieuwe single op te nemen, dat geeft al aan dat hij heel erg serieus met de muziek bezig is. We willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de artiest Gabriello,vandaar dat we de eerste maanden een zeer scherpe introductieprijs hebben voor iedereen die Gabriello wil boeken voor een optreden.” Aldus Jeroen van den Berg van JB Productions.

Ook de zanger zelf is zeer verheugd over de samenwerking. “Ik heb een fantastisch team om me heen met JB Productions en mijn platenlabel Blue Ocean Records. Ik wil Nederland en ook België laten genieten van mijn muziek.”

De single “Ik had je lief” is deze week gestegen van plaats 88 naar nummer 58 in de Single top 100. Het nummer is te downloaden bij de bekende downloadportals en de videoclip is online te bekijken.

Meer info: JB Productions

Klik op de button om Ik had je lief te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP