Gabriello in Single Top 100 met “Ik had je lief”

by / zondag, 11 maart 2012 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Gabriello is binnengekomen in de Single top 100. Dit met het nummer “Ik had je lief.” De Vlaamse zanger staat in zijn eerste week notering op nummer 88. Daarmee scoort de zanger uit België in Nederland zijn eerste hit.

De single “Ik had je lief” is een cover van “You raise me up” van Josh Groban. Wesley Klein de winnaar van Popstars scoorde er in 2010 een nummer één hit mee. Alain Verresen heeft de single van Gabriello die in Dublin is opgenomen geproduceerd en Bart Herman schreef de Nederlandse tekst.

Gabriello is heel erg blij met zijn notering.”Een droom is uitgekomen.” Aldus de zanger. “Binnenkort vertrek ik naar Dublin om nieuwe nummers op te nemen, de volgende single staat voor eind april gepland.”

De videoclip van “Ik had je lief” staat online en de single die is uitgebracht door Blue Ocean Records is te downloaden via de bekende downloadportals.

Klik op de button om Ik had je lief te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP