Danny van der Kracht scoort in België met “Dat Benne…”

by / donderdag, 08 maart 2012 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Al ligt carnaval 2012 alweer enkele weken achter ons en verdwijnen de meeste carnavalsplaten in rap tempo uit de hitlijsten, de feestplaat van Danny van der Kracht staat steeds meer in de belangstelling. De aandacht voor Danny’s nieuwste kraker ‘Dat Benne…’ komt overigens niet alleen uit Nederland, want ook onze zuiderburen kunnen Danny’s lied zeer waarderen. Sterker nog,  Danny’s lied was de meest gedraaide feestplaat tijdens afgelopen carnaval op de Belgische radio!


Dit op de Belgische radiozender VBRO (de Belgische variant van RadioNL, red.)! Danny vertelt trots: “Ik was 56 keer in één week te horen! Dat is echt heel erg veel. Als je nagaat dat de René Froger op nummer twee stond met 27 airplays, dan moeten ze mijn lied wel erg zien zitten! Zelfs nu, weken na carnaval, wordt het lied nog gewoon dagelijks gedraaid op deze Belgische zender, maar ook bij vele andere radiostations in Nederland én België! Daar kan ik maar één conclusie uit trekken en dat is dat mensen mij niet meer als alleen carnavalsartiest zien, maar als feestzanger voor het hele jaar.”

Overigens betekent alle aandacht van België niet dan Danny Nederland links laat liggen. Danny ten slotte: “Integendeel, ik richt me in eerste instantie op Nederland en dat gaat steeds beter. Vooral nu steeds meer mensen en zaaleigenaren door hebben dat ze me het hele jaar door kunnen boeken voor hun feest, loopt het in Nederland steeds beter. Ik hoop dan ook dat ik deze lente en zomer nog regelmatig ‘Dat Benne…’ ten gehore kan brengen als de zon hoog aan de hemel staat en iedereen in de korte broek loopt!”

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP