Gabriello neemt nieuwe nummers op in Dublin

by / maandag, 05 maart 2012 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Hoewel Gabriello net een nieuwe single uit heeft duikt de zanger alweer de studio in om nieuwe nummers op te nemen. De Vlaamse artiest die in Nederland momenteel hoog staat in de toplijsten van de downloadportals nam de muziek van de single “Ik had je lief” op in Dublin en op de Dominicaanse Republiek.

Ook voor de nieuwe tracks zal Gabriello afreizen naar Dublin om daar weer samen te gaan werken met Ierse muzikanten. De nummers zullen dan live worden ingespeeld. De zang en de mix zal worden gedaan in België waar Gabriello samenwerkt met zijn vaste producer Alain Verresen.

Met het resultaat van de single “Ik had je lief.” is de Vlaamse zanger heel erg blij. “Niet alleen wordt het lied goed gedownload en ook gedraaid door diverse stations in Nederland en België, ik krijg ook veel reacties van mensen die veel steun hebben aan het lied omdat ze een dierbare hebben verloren. Dat doet me goed. Aldus de zanger.

“Ik had  je lief” is te downloaden bij de bekende downloadshops en de videoclip is te zien bij de clipzenders en natuurlijk online op YouTube.

Klik op de button om Ik had je lief te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP