Angela Groothuizen Vinkeveen en Ik Verdedig downloaden

by / dinsdag, 07 februari 2012 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Angela Groothuizen heeft niet één maar twee nieuwe singles uit. Aanvankelijk zou alleen de single “Ik Verdedig” worden uitgebracht maar gezien het koude weer is het winterse “Vinkeveen” nu ook op cd-single uit.

De singles zijn afkomstig van het album “Ik Verdedig” welke eind 2011 is uitgebracht.

De cd die al in de Album top 100 stond bevat elf prachtige tracks. De nummers hebben elk hun eigen charme. Op het album staan naast de nieuwe singles “Ik Verdedig” en “Vinkeveen” successen als “Ik Hou Van Dit Land” en “Niets Blijft.”

Angela werkte voor het album en de singles samen met haar vaste producer Nico Brandsen waarmee ze op dit moment in de Nederlandse theaters te zien is met haar nieuwe theatershow Angela en de Optigan.

De singles “Ik Verdedig” en “Vinkeveen” zijn hieronder te downloaden.

Klik op de button om Vinkeveen te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om Ik Verdedig te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om het fysieke Album Ik Verdedig te bestellen.

Klik op de button om de cd Ik Verdedig te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

 

 

TOP