Eerste friends4life event een succes

by / maandag, 05 december 2011 / Published in Dance, Nieuws

AMSTERDAM – Gisteravond vond het eerste friends4life event plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, Fedde le Grand, Don Diablo, Mitch Crown, The Partysquad, Erik Arbores en Sem Vox traden deze avond op voor de nieuwe friends van dance4life. Naast DJ’s kent de line up ook andere acts, zoals Hansome Poets, The Opposites en dansers van het populaire RTL5 programma So You Think You Can Dance. De presentatie van het event was in handen van dance4life ambassadeurs Nikkie Plessen en Jan Kooijman.

De opbrengst van het friends4life event gaat naar de wereldwijde scholenprojecten van dance4life waardoor jongeren voorlichting krijgen over seks, hiv en aids.

Nikkie Plessen & Jan Kooijman tijdens Dance4Life

Eerder die dag dansten duizenden jongeren in de HMH tijdens het dance4life event 2011. Het event is de afsluiting van schools4life, het scholenproject van dance4life, en was exclusief toegankelijk voor scholieren die zich in de afgelopen maanden hebben ingezet voor een wereld zonder hiv en aids.

Ruim 15.000 leerlingen van circa 30 middelbare scholen in Nederland kwamen de afgelopen maanden in actie tijdens schools4life. Met uiteenlopende acties vroegen zij aandacht voor wereldwijde aidsproblematiek en zamelden zij in totaal 175.398 euro in voor hiv-preventieprogramma`s van STOP AIDS NOW! specifiek gericht op jongeren in Afrika.

Tijdens het event werd een live verbinding gemaakt met dance4life ambassadrice Doutzen Kroes vanuit New York: “Ik baal enorm dat ik er niet live bij kan zijn! Gelukkig kan ik alle jongeren via deze weg wel vertellen dat ik zo blij ben dat ze zoveel geld hebben ingezameld, ik ben zo trots! dance4life kan daar heel veel goede dingen mee doen en dat is nog steeds heel hard nodig.”

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP