Acda en de Munnik tussen de spruitjes

by / maandag, 05 december 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

DRIEBERGEN – Acda en de Munnik gaven een concert op de groente-afdeling van de C1000-supermarkt in Driebergen. Aanleiding was de cd-actie met het biermerk Amstel.

Het bekende duo gaf vrijdagavond een eenmalig concert op de groente-afdeling van de C1000 in Driebergen. Tussen de spruitjes en de boerenkool trakteerden Acda en de Munnik ruim honderd prijswinnaars van een Amstel-actie een uur lang op een intiem miniconcert. Zij speelden onder meer de nieuwe nummers ‘Geluk Heb Je Te Leen’ en ‘In Gedachten’, die deze week exclusief zijn uitgebracht op de CD ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’. Deze cd is verkrijgbaar bij een krat Amstel in alle C1000-winkels.

Acda & De Munnik bij C1000

Tientallen fans verzamelden zich ’s middags al rond de supermarkt in Driebergen om hun ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ CD te laten signeren door Acda en de Munnik. Daarbij maakten zij kans om kaartjes te winnen voor het miniconcert. Uiteindelijk genoten vijftig gelukkige winnaars samen met hun introducés van het bijzondere optreden.

Door de actie van het biermerk in samenwerking met Acda en de Munnik is de CD ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ inmiddels al vier keer platina.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP