3FM winnaar van vier radioprijzen

by / maandag, 05 december 2011 / Published in Nieuws, Radio

HILVERSUM – 3FM heeft vier radio prijzen gewonnen bij de uitreiking van de Gouden RadioRing, de Zilveren Radiosterren en de Marconi Awards.

Radio Ring 2011 Winnaars

De Gouden RadioRing werd gewonnen door het 3FM-programma Ekstra Weekend. Het programma versloeg De Avondploeg (SlamFM) en Effe Ekdom (AVRO 3FM). De Zilveren Radiosterren gingen naar 3FM-dj`s Gerard Ekdom en Annemieke Schollaardt. 3FM-dj Sander Hogendoorn won de Marconi Award voor Aanstormend Talent.

Het publiek kon de afgelopen tijd stemmen voor de Gouden RadioRing en de Zilveren Radiosterren. De Marconi Awards zijn vakjuryprijzen. De Marconi Award voor Beste Zender ging naar BNR Nieuwsradio en de Marconi Oeuvre Award ging naar Lex Harding.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP