Danieal Manning Womens Jersey Cheap Hockey Jerseys Boutique Christian Louboutin Air Jordan Spizike Bordeaux Pas Cher Coach Sneakers Spaccio Woolrich UGG Boots Men Nouvelle Collection Sacs Louis Vuitton 2011 Peuterey Uomo Milano Wholesale Kitchens Lodi New Jersey Borse Da Uomo Gucci Soccer Jerseys Juventus Nike NFL Jerseys The North Face Outlet The North Face Michael Kors Outlet Oakley Sunglasses Cheap Oakley Eyepatch 2 Sunglasses Outlet Moncler Italy Coach Outlet For Men Cheap UGGs Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Shoes Moncler Doudoune Branson Bleu Botte Ugg France Come Calzano Stivali UGG
Levenslied Daar ga je dan 538 Dj’s Kim & Martijn gemaakt in Maak ‘t of Kraak ‘t | oranjemuziek.nl

Levenslied Daar ga je dan 538 Dj’s Kim & Martijn gemaakt in Maak ‘t of Kraak ‘t

by / woensdag, 23 november 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Het levenslied van Radio 538 Dj’s Kimberly van de Berkt en Martijn Muijs wordt wellicht een hit. De hartverscheurende smartlap “Daar ga je dan” is in het Radio 538 programma van Barry Paf Maak ‘t of Kraak ‘t met maar liefst 74,5% gemaakt.

Dit tot verbazing van Martijn zelf:

“Daar ga je dan is gemaakt met 74,5%. En nu allemaal je oren laten uitspuiten!” Dit meldt de kersverse zanger in een Tweet op zijn Twitter.

“Daar ga je dan” is overigens de debuut- en afscheidssingle van Kim & Martijn. De opbrengst gaat naar War Child dus wij vinden dat je de plaat ff moet downloaden voor het goede doel. Dat kan hieronder.

Klik HIER om de single Daar ga je dan van Kim & Martijn te downloaden. (Opbrengst naar War Child.)

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om de single Daar ga je dan van Kim & Martijn te downloaden. (Opbrengst naar War Child.)

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind jij dit een leuk bericht? Deel de link van dit bericht dan op Twitter, Facebook en Hyves.

 

TOP

Danieal Manning Womens Jersey Cheap Hockey Jerseys Boutique Christian Louboutin Air Jordan Spizike Bordeaux Pas Cher Coach Sneakers Spaccio Woolrich UGG Boots Men Nouvelle Collection Sacs Louis Vuitton 2011 Peuterey Uomo Milano Wholesale Kitchens Lodi New Jersey Borse Da Uomo Gucci Soccer Jerseys Juventus Nike NFL Jerseys The North Face Outlet The North Face Michael Kors Outlet Oakley Sunglasses Cheap Oakley Eyepatch 2 Sunglasses Outlet Moncler Italy Coach Outlet For Men Cheap UGGs Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Shoes Moncler Doudoune Branson Bleu Botte Ugg France Come Calzano Stivali UGG