René Eshuis Ik luister alleen nog naar mijn hart in Single Top 100

by / vrijdag, 18 november 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De prachtige nieuwe single van René Eshuijs “Ik Luister Alleen Nog Naar Mijn Hart” komt deze week nieuwe binnen op 70 in de Dutch Charts/GfK Single Top 100, de officiële singlechart van Nederland. Hiermee behaalt René zijn eerste succes in de officiële Nederlandse hitlijst. De videoclip is inmiddels ruimschoots op TV te zien en steeds meer radiostations ontdekken deze plaat en voegen hem toe aan hun playlist.

De single is de voorloper van het album dat in 2012 zal verschijnen. Voor het album is ruim de tijd genomen en een samenwerking aangegaan met de beste mensen uit het vak en ingespeeld door geweldige muzikanten! De productie is in handen van Bart v.d. Post, de man achter vele legendarische hits van o.a. Koos Alberts en Gerard Joling.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel de link van dit bericht op Twitter, Hyves en Facebook.

TOP