CD Edsilia Rombley – Uit mijn hart bestellen

by / dinsdag, 15 november 2011 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Uit mijn Hart is het nieuwe album van Edsilia Rombley. Het album is een subliem overzicht geworden met 4 nieuwe liedjes en alle hoogtepunten van Edsilia uit de afgelopen 15 jaar. Een fantastisch carrière die sinds 1998, toen Edsilia uit kwam voor Nederland in het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Hemel en Aarde’, zeer succesvol verloopt. Wat opvallend is aan het album ‘Uit mijn hart’ zijn de speciale versies van liedjes die Edsilia heeft opgenomen met collega artiesten en het bekende Metropool Orkest.

Op dit moment scoort Edsilia erg goed met haar nieuwe single ‘Uit het oog niet uit het hart’. Dit vrolijke up-tempo nummer is een duet met grote zus Ruth Jacott. De track is geproduceerd en geschreven door echtgenoot Tjeerd Oosterhuis en Jochem Fluitsma. Het duet kwam tot stand op initiatief van Edsilia. Ze werkte aan haar nieuwe album en koesterde de wens om een duet op te nemen voor de nieuwe plaat. De keuze voor Ruth als duet partner was snel gemaakt. Vanaf 11 November is ‘Uit mijn Hart‘ overal verkrijgbaar en is dit album een mooi item voor het najaar van 2011!

Klik HIER om het album Uit mijn hart van Edsilia Rombley te bestellen

Klik op de button om het album Uit mijn hart te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Tracklist

1. Ik Laat Je Niet Alleen
2. Uit Het Oog Niet Uit Mijn Hart (Duet Met Ruth Jacott)
3. Eén Keer Meer Dan Jij
4. Gotta Let Me Go (Ft. Leonardo Amuedo)
5. Nooit Meer Zonder Jou
6. Get Here (Live Versie)
7. I`Ll Be That Someone (Duet Met Trijntje Oosterhuis)
8. Geef Je Over
9. Samen Alleen
10. Don’t Cry For Me (Live Met Het Metropool Orkest)
11. Over And Out
12. Never Gonna Give You Up
13. Hemel & Aarde
14. Dan Ben Ik Van Jou
15. Dit Kan Niet Meer (Duet Met Gordon)
16. Dat Je Altijd Bij Me Bent

Klik HIER om het album Uit mijn hart van Edsilia Rombley te bestellen

Klik op de button om het album Uit mijn hart te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel de link van dit bericht dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP