Nickelback – Here and now release 18 november 2011

by / zondag, 13 november 2011 / Published in Buitenlands, CD Releases, Nieuws, Rock

Here And Now is het zevende studio-album van multi-platina rockband Nickelback. Here And Now is de opvolger van de succesvolle albums Dark Horse (2008) en All The Right Reasons (2005). De grote doorbraak kwam in 2001 met How You Remind Me en sindsdien behaalde de band meerdere malen goud en platina status, scoorde ze maar liefst 8 Alarmschijven en stonden onder meer op Pinkpop en in een uitverkochte Heineken Music Hall. Met meer dan 50 miljoen verkochte platen wereldwijd heeft Nickelback zijn status in de rock en roll historie meer dan verdiend. De band behoort dan ook tot de grootste rockbands ter wereld en fans kijken reikhalzend uit naar nieuw werk van de band. Here And Now is opgenomen in de Mountain View Studios in Vancouver. De productie van het album namen de bandleden voor eigen rekening onder leiding van frontman en producer Chad Kroeger. Het resultaat is overweldigend!

De eerste single When We Stand Together is een hit van wereldformaat en werd door Radio 538 direct gebombardeerd tot Alarmschijf en toegevoegd aan de playlist van Q-Music. Op het album staan wederom 11 geweldige nieuwe instant Nickelback klassiekers: van de explosieve opener This Means War tot de melodische en catchy eerste single When We Stand Together en van de heavy riffs in Bottoms Up en Kiss It Goodbye tot de prachtige rockballads Trying Not To Love You en Lullabye. Here And Now is Nickelback op zijn allerbest: rockend en tegelijkertijd toegankelijk voor een breed publiek.

Het album zal op 18 november in de winkels liggen maar is natuurlijk al te reserveren.

Klik HIER om de cd Here and now van Nickelback te bestellen.

Klik op de button om het album te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Tracklist

1. This Means War
2. Bottoms Up
3. When We Stand Together
4. Midnight Queen
5. Gotta Get Me Some
6. Lullaby
7. Kiss It Goodbye
8. Trying Not To Love You
9. Holding On To Heaven
10. Everything I Wanna Do
11. Don’t Ever Let It End

Klik HIER om de cd Here and now van Nickelback te bestellen.

Klik op de button om het album te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP