Wellicht samenwerking Gin Dutch en KRS One in Amerika

by / vrijdag, 11 november 2011 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

Vandaag is bekend geworden dat vrouwelijke rapper Gin Dutch uit Enschede naar Amerika vliegt om old school rapper KRS One te ontmoeten. De Hip Hop Legende was na het zien van haar live optreden zo enthousiast dat hij haar heeft uitgenodigd om te komen praten over de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking.

Gin Dutch vecht voor meer vrouwen in de Nederlandse Hip Hop scene en is druk met de promotie en lancering van haar opkomende EP. Tijdens de Muzikantendag in Nijmegen gaf de Female MC aan zeer vereerd te zijn en ziet de uitnodiging als een kans. ’’Ik kreeg een telefoontje, KRS One heeft je promomateriaal gezien en wil je ontmoeten. In eerste instantie dacht ik dat ze mij in de maling namen maar toen bleek dat het echt waar was schreeuwde ik alles bij elkaar’’.

Het zal niet de eerste keer zijn dat een act van Nederlandse bodem eerste in het buitenland bekend word. Gin weet niet precies wat haar te wachten staat maar zal half november de legendarische rapper in Los Angels ontmoeten. ’’Ik maak Hip Hop dus dit betekend echt heel veel voor mij’’.

Gin Dutch zal tijdens haar verblijf in Amerika een videoclip opnemen en optreden. Ze treed 17 november op in Oakland, CA in het voorprogramma van Rapper Scarface. Je kan Gin Dutch tijdens haar trip naar en in Amerika volgen via twitter en facebook!

Klik hier voor meer info.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP